Halmstad Studentkår

Halmstad Studentkår söker Samordnare

Halmstad Studentkår är en medlemsorganisation som har sitt säte vid Högskolan i Halmstad. Vi bedriver verksamhet inom flera områden, däribland föreningen Halmstad Studentkår som jobbar med utbildningsbevakning för studenter, meningsfull fritid samt att studenterna blir attraktiva på arbetsmarknaden. Halmstad Studentkår äger och driver även ett fastighetsbolag, HSK Fastigheter AB som förvaltar ca 300 studentlägenheter runt om i Halmstad.

 Vi söker dig som är ansvarstagande och redo att vara med att styra Halmstad Studentkårs verksamhet framåt och öka attraktionsvärdet mot studenter och näringsliv.

Arbetsuppgifter:

Tjänsten är kombinerad och innebär att vara student-och doktorandombud och samordnare för internationella studenter. Du ska arbeta med att integrera de internationella studenterna i det svenska studentlivet och deras möjlighet till påverkan i sin utbildning under studietiden. Du ska även identifiera och fånga upp studenter som upplevs som ensamma för att stötta upp dessa och ge stöd och rådgivning till studenter och doktorander, samt handläggning och utredning av ärenden. Du ska även aktivt under arbetets gång synliggöra och marknadsföra ditt arbete utåt mot studenter, doktorander och personal på Högskolan i Halmstad.

 Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är lösningsorienterad och serviceinriktad som person och har ett professionellt bemötande. Du känner dig bekväm med ansvar och har en förmåga att själv se vad som behöver göras och ser till att det blir gjort. Då arbetsuppgifterna är varierade tror vi att du använder en rak och tydlig kommunikation samt arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt.

Du är lyhörd, har god samarbetsförmåga och hög social kompetens. Är en initiativtagare och du är flexibel i ditt sätt att arbeta.

 Profil:

Du har till tjänsten en relevant utbildning, gärna en kandidat i beteendevetenskap eller motsvarande. Flytande engelska i tal och skrift, mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift Behärskar du fler språk är det en bonus. Meriterande för tjänsten är om du också har kunskap om Halmstad Studentkår och Högskolan i Halmstad, samt har B-Körkort.

 Övrigt:

Tjänsten är tillsvidare med önskvärd start inom perioden 15/7 -1/8. Det kan förekomma arbete på kvällar och helger.

 Välkommen att skicka din ansökan senast 17/6 till Halmstad Studentkår via hanne.goransson@karen.hh.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare om rätt person dyker upp. Meritförteckning såsom CV och personligt brev ska bifogas.

 Närmare upplysningar lämnas av Hanne Göransson, nås via mail hanne.goransson@karen.hh.se eller på telefon 070-744 71 10.