HMS INDUSTRIAL NETWORKS

"Trender såsom Internet of Things och Industry 4.0 innebär att fler och fler industriella maskiner behöver koppla upp sig mot nätverk och styrsystem. HMS produkter, lösningar och kunnande gör det möjligt för maskiner att kommunicera, och är därför ett måste för världens industriföretag.  

Våra produkter för industriell kommunikation används av miljontals maskiner runt om i världen och innebär att våra kunder kan bredda sin marknad och förbättra sin verksamhet.

HMS kompetens, stora kundbas, och breda marknadstäckning, gör oss till den obestridda marknadsledaren inom industriell kommunikation. 

HMS INDUSTRIAL NETWORKS Halmstad, Sweden
Nov 19, 2018
Heltidsanställd
På HMS Industrial Networks utvecklar vi hård- och mjukvara för industriella elektronikprodukter som används av tusentals kunder världen över. I Halmstad är vi ett glatt och erfaret team på cirka 200 personer som arbetar med världsunika lösningar i teknikens framkant. Att tänka nytt, lösa problem och hitta nya vägar och infallsvinklar är en del av vår vardag. Vi har en öppen och trevlig arbetsatmosfär där det är högt i tak och där din personliga utveckling en självklar del av företagets framtid. Om jobbet Vi söker återkommande duktiga mjukvaruutvecklare till på HMS. Vår grundverksamhet består av att konstruera och programmera inbyggda system som hanterar kommunikation mellan olika industriella nätverk. • När det gäller mjukvara, arbetar vi främst i C, men också i Java, Python mm. Vi behöver även programmerare specialiserade inom trådlös kommunikation, Linux och produktionstest. • I gränslandet mellan hårdvara och mjukvara använder vi FPGA:er och söker utvecklare med kompetens inom framförallt VHDL men även Verilog. Urval sker löpande - välkommen med din ansökan! Arbetslivserfarenhet Mjukvaruutvecklare: erfarenhet efterfrågas Om lön Enligt överenskommelse Om anställningsvillkor